Дамска туника 3хл, 4хл, 5хл

Нов продукт

Вискоза

3XL- гръдна обиколка-120см. ханш- 128см. дължина- 76см.

4XL -гръдна обиколка-126см. ханш-134см. дължина- 80см.

29,00 лв