УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
След като направите поръчка, за да бъде изпълнена е необходимо във формата за контакт да напишете валиден телефонен номер и e-mail за връзка за потвърждение на поръчката.  Ако моделът е изчерпан или поради други обстоятелства не може да бъде изпратен, ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим.

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

С подаването на заявка за закупуване на стоката се счита, че купувачът приема тези общи условия.

Настоящите

ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат начина и възможността да направите желаната от Вас
покупка на стока и / или услуга.

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин addict-boutique.com

1.Nikmar.net  има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между Nikmar.net   и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

3. Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи.

4. Екипът на  Nikmar.net   не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.

5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на Nikmar.net  и в този смисъл Nikmar.net  не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

6. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.

7. Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.

2. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин Nikmar.net  постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок,  Nikmar.net  се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

В случай, че размерът на поръчания артикул не е по мярка, клиентът има право да го замени за друг размер. Куриерските разходи са за сметка на клиента. Можете да уговорите замяна на тел. 0896891801. След приемане на върнатия артикул се изпраща новият, на същия ден, освен ако не е уточнено друго.

3.РЕКЛАМАЦИЯ и ЗАМЯНА

Всеки клиент на Nikmar.net има право да предяви рекламация при констатирани липси, дефекти или несъответствие с направената поръчка, като предварително е уговорил връщане или замяна с наш консултант и е получил потвърждение и  необходимата информация. Артикули, изпратени без предупреждение от страна на клиента не се освобождават. Можете да се свържете с консултант на тел: 0896891801.

Разходите за връщане и смяна на размер на артикул са за сметка на клиента.

Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

Връщането се осъществява при следните условия:

- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

- Запазена оригинална опаковка и етикет.

Потребителят има право да върне артикул, ако той е  с ненарушен търговски вид.

В случай, че размерът на поръчания артикул не е по мярка, клиентът има право да го замени за друг размер.  При връщане или замяна, куриерските разходи са за сметка на клиента. Можете да уговорите замяна на тел. 0896891801. След приемане на върнатия артикул се изпраща новият, на същия ден, освен ако не е уточнено друго.

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас:

GSM: 0896891801

e-mail: nina4eri@abv.bg