В случай, че сте закупили стока и в 14 дневен срок сте преценили, че не Ви е необходима Вие можете да я върнете обратно към нас. А ние да възстановим сумата на поръчаната стока. Сумите събрани за доставка, не са включени в цената на продуктите! За да върнете или замените закупена от нас стока е необходимо да попълните формуляр, който ще получите чрез формата за контакти в сайта.

Ако нямате възможност да посетите наш обект, можете да върнете стоката с куриерска фирма , като разходите по доставка са за Ваша сметка. Моля, свържете се с консултант във формата за контакт, за да Ви насочи към най-близкият ни обект! Ако сте закупили стоката от наш партньор е необходимо да се свържете с Вашият продавач, на контактите които Ви е предоставил с документацията , придружаваща покупката Ви.

Условията за връщане са :
• Стоката да не е използвана, с нарушен търговски вид, изцапана, прана, скъсана, повредена.
• Стоката се изпраща без наложен платеж или каквито и да било плащания. След като се уверим, че сте върнали продуктът така, както сте го получили със всичките му изпратени части, ние ще Ви възстановим сумата на продуктите по банков път или с паричен превод. Крайният срок за възстановяване на суми е 30 работни дни.