Приета ли е моята поръчка?

След като сте добавили продуктите в кошницата си и сте въвели коректни данни за доставка . Натиснете бутона за изпращане на Вашата поръчка към нас. Ще получите имейл с входящ номер на Вашата поръчка. В случай, че не сте получили имейл, най-вероятно не сте успели да завършите поръчката успешно. В този случай огледайте въведената информация и коригирайте грешките. Можете да се свържете и с наш сътрудник за помощ.

Кога ще получа стоката, която поръчах?

След като сте направили поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката и да уточни детайлите по доставката. В случай, че не отговорите на телефонното обаждане Вашата поръчка ще остане на изчакване още един работен ден. Ако не се свържете с нас в рамките на един работен ден продуктите ще бъдат пуснати отново в продажба. А Вашата поръчка ще се анулира.

Получих стоката, но има транспортен дефект. Какво да правя?

Задължително изпращаме всяка стока със застраховка при транспортиране. И опция за преглед и тест /когато стоката го изисква/. Вие обезателно трябва да установите дефекта пред предаващият куриер , за да може да се заведе рекламация . В този случай стоката се връща обратно към нас, а ние Ви изпращаме нова. Ако дефекти се установят в отсъствието на куриер, ние и куриера не носим отговорност.

Липсват елементи от поръчаната стока. Какво да правя?

Всяка една поръчка се изпраща с опция преглед преди плащане. И тест в случай, че стоката го изисква. Пратките са придружени и с документация описваща съдържанието й. В случай, че липсва такава, можете да направите незабавна справка в мобилната версия на сайта. Като влезете във Вашият профил и отворите съответната поръчка. Разполагате с 15 мин при предаващият куриер , в които можете да проверите съответствията на стоката. В случай, че има липсващи продукти, се свържете незабавно с нас! Ние ще направим бърза справка и ще изпратим липсите за наша сметка. В случай, че установите липси в отсъствието на куриер, ние не носим отговорност. И не изпращаме същите за наша сметка или безплатно!